Om Coldfeet

Coldfeet Media er en videreutvikling av firmaet Coldfeet DA opprinnelig startet av Harald Warholm og Olav T. Søla i 2013. Tanken dengang var at Coldfeet skulle være selskapet som gjorde den redaksjonelle jobben med salg og videreformidling av bilder og tjenester tilknyttet dette. Med andre ord en felles markedsføring og salgsportal.

Siden den gang har Lars R. Person og Andreas Benjaminsen også blitt med på laget og i løpet av 2017 ble vi enige om å videreutvikle og relansere konseptet Harald og Olav opprinnelig hadde.

Image

Olav T. Søla

Født i 1981, fra Brønnøysund.
Utdannet ved filmlinja på Nordland kunst- og filmfagskole i Kabelvåg.

Han har bred erfaring med alt fra portrettfoto til filmproduksjon, redigering og etterbehandling av mange slags formater er han også godt kjent med.

Selv om Olav bruker en del fritid på interesser som musikk, IT og teknologi, er det landskaps og natur- foto/film som ligger hans hjerte nærmest.

 
 

Harald A. Warholm

Født i 1968, fra Brønnøysund.

Han jobber mye med bildebehandling, videoproduksjon og layout/formgiving av trykksaker. Han har også en god del erfaring med skanning av analoge bilder.

Harald har hatt fotografering som hobby siden seint på 80-tallet. Interessen strekker seg over et vidt spekter av fotografiske sjangere. Ett av de store interesseområdene de siste årene har vært timelapse produksjon.

Image
Image

Lars R. Person

Født i 1965, fra Narvik
Er utdannet fotograf ved Stokmarknes Videregående Skole.

Han har jobbet med fotografi siden 1992 og har lang erfaring innen de fleste fotografiske sjangre. I tillegg har han jobbet mye med journalistikk for både aviser og fagtidsskrifter.

Når han ikke jobber eller spiller golf, er det ikke usannsynlig at han er på tur med fiskestanga i den ene hånda, kameraet i den andre, og i sekken har han gjerne med noen hjemmelagede delikatesser som han velvillig deler med de han skulle treffe på.

 
 

Andreas O. Benjaminsen

Født i 1990, fra Brønnøysund.

Utdannet ved Brønnøysund videregående skole, med eksamen i Bygg og anlegg, Salg og service og har fagbrev i IKT-Servicefaget.

Andreas har lang erfaring innen privat- og bedriftsmarkedet, som selger og IT-Service medarbeider. I løpet av de siste årene har han også skaffet seg en god del erfaring innen fotografi og etterbehandling.

Hobbyer inkluderer både musikkproduksjon og programmering selv om mesteparten av tiden går til Naturfoto.

Image